Rendelettervezetek

Az önkormányzati rendelettervezetek előkészítésében való társadalmi részvétel

Tisztelt Kazincbarcikaiak!

Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megalkotta 33/2011. (X.21.) önkormányzati rendeletét "az önkormányzati rendeletek előkészítésében való társadalmi részvételről".

A rendelet alapján az önkormányzati rendeletek tervezetét társadalmi egyeztetés céljából a város hivatalos honlapján, illetve hagyományos úton - a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján - legkésőbb a képviselő-testület ülését megelőző 28. napon 14.00 óráig meg kell jeleníteni, illetve ki kell függeszteni.

Az önkormányzati rendeletek tervezetéhez elektronikus úton (a rendelet-tervezet@kazincbarcika.hu levélcímre), illetve a Kazincbarcikai Polgármesteri Hivatal II. em. 210. szobájába személyesen leadott vagy postai úton megérkezett levélben bárki véleményt nyilváníthat.

Nem vehető figyelembe az a vélemény, amely jó erkölcsbe ütköző, illetve a becsület csorbítására alkalmas kifejezést tartalmaz, amely másnak jó hírnevét sérti, amely nem kapcsolódik a rendelettervezet tárgyához.

Kérjük Önöket, hogy a rendelettervezetek társadalmi egyeztetése során véleményükkel, javaslataikkal járuljanak hozzá a helyi jogszabály alkotáshoz.


Kazincbarcika Város Jegyzője

Rendelettervezetek


[VISSZA]